Selecteer een pagina

Drin-King – ‘Het eerste officiële en leukste Kingsen kaartspel van Nederland!’

Je kent het wel: je zit met je vriendengroep klaar om te gaan Kingsen en je vraagt je af welke regels  er ook alweer bij het spel horen? Of je speelt Kingsen met een andere vriendengroep en zij gebruiken hele andere regels tijdens het Kingsen…

Dit heeft vaak als gevolg dat er gebruik gemaakt moet worden van mobiele apparatuur om de regels op te zoeken. Verder ontstaat er irritatie, omdat net niet de regels worden gebruikt die je gewend bent… Vervelend toch!?

Binnenkort is dit allemaal verleden tijd! 

Drin-King

Eind 2016 is door vier jonge ondernemers het bedrijf Drin-King gestart. Misschien verraadt de naam het al een beetje, maar wij zullen je precies uitleggen wat wij jou te bieden hebben.

Voor de mensen die niet bekend zijn met Kingsen, geven wij een korte uitleg (zie: uitgebreide uitleg).

Kingsen

‘Kingsen is een drankspel dat wordt gespeeld met de traditionele speelkaarten. De speelkaarten worden op z’n kop in een cirkel gelegd met in het midden van de cirkel een drankje. Vervolgens moeten de spelers om de beurt een kaart trekken. Bij elke kaart hoort een opdracht. De persoon die de cirkel doorbreekt verliest en moet het drankje dat middenin de cirkel staat opdrinken.’

In de loop der jaren zijn er ontzettend veel opdrachten bedacht voor het spel Kingsen. Hierdoor zijn er geen vaste regels die bij het spel horen. De spelers hebben dus als eerste de taak om de regels op internet op te zoeken en aan elke kaart een regel toe te kennen. Dit is natuurlijk erg ongezellig wanneer je met je vrienden bij elkaar zit, want het liefst wil je meteen beginnen met spelen.

Het Drin-King kaartspel

Hiervoor heeft Drin-King dé oplossing! Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je, waarschijnlijk na een paar drankjes, geen zin hebt om eerst de regels op te zoeken om vervolgens een discussie te hebben met je vrienden over welke regels wel of niet goed zijn.

Daarvoor bieden wij het kaartspel aan met op de achterkant van elke kaart de 13 leukste en vaste regels. Hierdoor heb je altijd de regels bij de hand en kan er geen discussie of onduidelijkheid ontstaan over de regels. Ook is er geen moeite meer nodig om vooraf regels op te gaan zoeken en uit te kiezen. Wie wil dat nou niet?!

De 6 voordelen van Kingsen by Drin-King op een rij:

✔ Eén vast reglement

✔ Geen mobiele apparaten nodig

✔ Tijdsbesparing

✔ Discusses zijn verleden tijd

✔ Uitstekende kwaliteit

✔ Handig formaat

Het Kingsen kaartspel by Drin-King is hét ideale kaartspel om een avondje plezier te garanderen met je vrienden! Ben jij klaar om te Kingsen zoals je nog nooit gedaan hebt? Al meer dan 500 vriendengroepen gingen je voor!

Wil je op de hoogte blijven van acties, kortingscodes of andere leuke informatie? Volg ons op social media!

Het Kingsen by Drin-King kaartspel is hier te bestellen!

Het drankspel Kingsen by Drin-King is op dit moment hot! Ben er snel bij. Sluiten