Selecteer een pagina

6 voordelen van het Kingsen kaartspel by Drin-King 

Wat is Drin-King?

Drin-King is hét Kingsen kaartspel met een uniek design. Het kaartspel bestaat uit 52 originele spelkaarten met op de achterkant van iedere kaart het unieke design gedrukt. Op de achterkant van alle speelkaarten staan de 13 leukste regels van het Kingsen aangegeven. Zo bestaat er eindelijk geen onduidelijkheid meer over de regels die gehanteerd moeten worden. Daarnaast is op de overige 4 kaarten de spelbeschrijving te vinden. Hier zijn alle 13 regels volledig toegelicht en wordt het drankspel kort en krachtig uitgelegd.

Door dit unieke Kingsen kaartspel ontstaan er geen discussies meer over de regels. Nu kan het drankspel eindelijk gespeeld worden zoals het hoort, zonder briefjes, mobiels of andere onhandigheden. De regels van het drankspel zijn met één handomdraai te zien!

Kingsen kaartspel by Drin-King

Alle voordelen van het Kingsen kaartspel by Drin-King!

Een grote kans dat je dit herkent: je zit met je vriendengroep klaar om te gaan Kingsen en je vraagt je af welke regels ook alweer bij het spel horen… hatelijk. Of je speelt het drankspel met een andere vriendengroep en zij hanteren compleet andere regels tijdens het kaartspel.

We geven je 6 redenen waarom het Drin-King kaartspel een musthave is voor iedere vriendengroep!

 

  1. Eén vast reglement

Er zijn ontzettend veel regels bedacht voor Kingsen. Wanneer je op internet zoekt naar de Kingsen regels krijg je talloos veel regels te zien. Moeilijk om je eigen regels uiteindelijk vast te stellen.

Wij bieden jou het met Drin-King kaartspel overzicht. Voor jou hebben we de leukste Kingsen regels uitgezocht De regels staan op iedere achterkant van de kaart vermeld. In één oogopslag zie jij welke opdracht jij moet uitvoeren!

 

  1. Geen telefoon meer nodig

Iets waar we ons bijna scheel aan irriteerden tijdens het Kingsen. Iedereen die steeds Facebook zit te checken tijdens het drankspel. Hou op! Ook het aflezen van de Kingsen regels is niet meer nodig, oftewel: de mobiel mag in de broekzak blijven!

Naast het feit dat het onhandig is omdat iedere speler aan één iemand moet vragen welke opdracht bij de kaart hoort, vraagt het ook veel batterij van je mobiele telefoon/laptop. Jij wil toch de hele avond bereikbaar zijn tegenwoordig?

 

  1. Tijdsbesparing

Door het Drin-King kaartspel kan je meteen starten met spelen. Geen moeite meer doen voor de regels, maar meteen beginnen met een onvergetelijke avond! Hoe ideaal is het om meteen te kunnen starten met spelen wanneer je met je vrienden bij elkaar bent?!

 

  1. Discussies zijn verleden tijd

Wanneer je met veel verschillende groepen gaat Kingsen, kunnen er discussies ontstaan over regels. De ene groep speelt het met Vikingen als regel, de andere groep laat deze regel eruit.

Bij het Drin-King kaartspel staan alle regels gewoon op de achterkant en heb je geen problemen meer met je vrienden. Heel fijn, geen gezeik meer over de regels!

 

  1. Uitstekende kwaliteit

De Drin-King kaarten zijn van topkwaliteit. Het kaartspel is geproduceerd door de grootste spellenfabrikant ter wereld. Bij normaal gebruik gaan de kaarten oneindig lang mee. We staan bij Drin-King voor kwaliteit. Geen rotzooi, maar echte kwaliteit tijdens jouw avondje Kingsen. Een luxe design met luxe kaarten, speciaal voor jou!

 

  1. Perfect formaat

Het Drin-King Kingsen kaartspel is voorzien van een perfect formaat. Hierdoor is het kaartspel gemakkelijk mee te nemen naar je vrienden. Bij het formaat is ook rekening gehouden met de juiste grootte van het lettertype voor de speelkaarten. De regels zijn snel en goed te lezen!

Kortom, voldoende redenen om het eerste en leukste Kingsen kaartspel te gaan aanschaffen! Verras je vriendengroep met dit machtig mooie drankspel en ga er eens een avondje goed voor zitten!

Het drankspel Kingsen by Drin-King is op dit moment hot! Ben er snel bij. Sluiten